ponedjeljak, 28. studenoga 2011.

Oglašavanje apartmana putem facebooka

Oglašavanje apartmana na društvenim mrežama!


Ako ste vlasnik apartmana onda zasigurno još niste čuli da netko svoj apartman ili neki drugi smještaj oglašava putem facebooka. Popularni način oglašavanja apartmana na internetu jest putem specijaliziranih web stranica ili portala. Ali se postavlja pitanje koliko je takvo oglašavanje u današnjem vremenu i isplatljivo, to jest eefikasno u odnosu na uloženi novac. Kada uzmete u obzir da za godišnji period oglašvanja na takvim web stranicama platite i do nekoliko stotina kuna, mislite pa nije puno! Ali kada uzmete u obzir da će vaš oglas biti prikazan uz stotine drugih vlasnika apartmana, postavlja se pitanje kolika je vaša korist zapravo od toga svega.


Efikasno oglašavanje apartmana na internetu


Ako želite efikasno oglašavanje vašeg apartmana svakako preproučujemo oglašavanje putem facebooka. Facebook oglašavanje jest vrlo efikasan način oglašavanje. Ono što je bitno napomenuti jest da su rezultati mjerljivi. Uložiti će te ovaj u 5 mjesecu 100 eura u oglašavanje, i u 6 će te već znati koliko novih gostiju ste uspjeli sa tim oglašavanjem na facebooku i pridobiti! Kasnije samo reinvestirate u vaše oglašavanje i popunite ostale mjesece.

Bitno je napomenuti da svoj apartman putem facebook možete oglašavati u državi po vašem izboru. Ne samo to, nego i ljudima po vašem izboru, možete birati dobnu skupni, spol i interese. Samim time facebook oglašavanje može biti od vrlo velike koristi za vas u iznamljivanju vašeg apartmana za vrijeme sezone.

Nema komentara:

Objavi komentar